2014. június 12., csütörtök

A labdarúgó-vb már elkezdődött

A labdarúgó-vb már elkezdődött - a fogadóirodáknál is

Online fogadási lehetőségek a 2014-es brazíliai foci-világbajnokságra

Bár az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó-világbajnokság tegnap este kezdődött, már eddig is könnyen megalapozhattad egy-egy jó tippel a nyár után időszakot, hiszen az online irodák már hetek óta tárt karokkal várják a tippjeid.

December 6-a óta ismert a labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztása, így több mint fél évvel a torna előtt már megtehetted az első fogadásaidat is. Nem csupán a végső győztes személyét tippelhetted meg, hanem az ismert 48 csoportmérkőzés segítségével szinte bármit – az utóbbi évek fejlesztéseinek hála, akár a mobilodról is.

Az alábbiakban röviden összefoglalom, a világbajnokság nyitánya után miből tudsz válogatni, valamint szót ejtek az egyik titkos esélyesről, a belga válogatottról is. A futball fiesztára fogadásokat kínáló irodákból is szemezgetek – nem titok, hogy én és a barátaim a Titan Betnél tesszük meg tétjeinket.

A világbajnokság lebonyolítása



A tornán 32 csapat vesz részt. Nyolc négyes csoportot hoztak létre, ahonnan a két győztes megy tovább a nyolcaddöntőbe.

Az „alapszakasz” után az A-B, C-D, E-F és G-H csoportok továbbjutói játszanak egymással, az elsők a másodikakkal. Ezt követően A1/B2 - C1/D2 (57. mérkőzés), E1/F2 – G1/H2 (58. mérkőzés), B1/A2 – D1/C2 (59. mérkőzés) és F1/E2 – H1/G2 (60. mérkőzés) mérkőzéseket rendeznek. Az 57. és 58. meccs győztese vívja az egyik, a 60. és 61. meccs győztese a másik elődöntőt.

A legerősebbnek tűnő csoport: G (Németország, Portugália, Ghána, Egyesült Államok)
A legkönnyebbnek tűnő csoport: E (Svájc, Franciaország, Ecuador, Honduras)

Fogadási lehetőségek – nagy esélyek egyszerű fogadásokkal

Az irodáknál fogadhatsz olyan egyszerű eseményekre, mint hogy ki lesz a végső győztes csapat, vagy hogy avatnak-e új győztest a vb-k történetében. Eddig nyolc válogatott (Brazília 5, Olaszország 4, Németország 3, Argentína, Uruguay 2-2, Franciaország, Anglia és Spanyolország 1-1) tudott vb-t nyerni. Két alkalommal védte meg egy válogatott címét: 1934 és 1938-ban Olaszország, 1958-ban és 1962-ben Brazília győzött egymás után.

A csoportonként lejátszandó hat-hat meccs mindegyikére külön is lehet fogadni a már szokásos fogadási típusokkal. Az egyes válogatottak végső helyezésére külön eseménnyel tippelhetsz, mint ahogy arra is, mely csoportból kerül ki a végső győztes.

Speciális lehetőségeket kínál a döntő, amelyre a fogadóirodák külön készültek. Akadnak irodák, például az Expekt, akik az egyes válogatott keretek összeállítására adnak javaslatokat. Azaz megfogadhatod, hogy a selejtezők során szerepet kapó bő keretből kik kerülhetnek be a szűkített névsorba, és azt is, kik maradnak ki.

A gólkirályi címre Lionel Messit tartják a legesélyesebbnek, de az ő szorzója is 8.00 fölött áll. Ez az a fogadási tétel, amelyet a legrizikósabb eltalálni, elvégre egy sérülés keresztülhúzhatja a számításokat. A végső sikerre 7-8. legesélyesebbnek vélt Kolumbia sorsa például szinte egy személyben Radamel Falcao kezében van, csökkentek is az oddsok, amikor megsérült a csatár, akinek így veszélybe került vb-szereplése. Messit a brazil Neymar, az argentin Sergio Agüero, a portugál Cristiano Ronaldo, az angol bajnokságban parádézó uruguayi Luis Suarez és a már említett Radamel Falcao követi.

Betfair – a menü páratlan

Az egyik legszélesebb kínálattal bír a betfair a világbajnokságra vonatkozóan, kissé hátrányos viszont, hogy a menü vizuálisan nehezen elérhető az oldalon. Épp ezért hívjuk fel rá most a figyelmet.

http://www.betfair.com/exchange/football/competition?id=67646

Fogadások kötésben – mindig érdemes kombinálni

Az alábbiakban 3 kötésben megfogadott eseménysort vázolunk fel, hogy érzékeltessük, mennyi lehetőség is rejlik az év legfontosabb eseményében.

Expekt: Brazília 1. vagy 2. lesz a tornán+ Elefántcsontpart lesz a legjobb afrikai csapat: 2.60x2.30=5.98
Betfair : Nem lesz mesterhármas a tornán + Németország a legjobb európai csapat: 4,8x3,4=16,32
ComeOn: Kolumbia szerzi az első gólt a Kolumbia-Görögország meccsen + Franciaország megnyeri csoportját: 1.55x1.60=2.48

Több iroda, például a Titanbet az egyes válogatottakra vonatkozóan külön eseményeket nyitott meg. Megtippelheted Anglia házi vb-gólkirályát, csoportbéli pontszámát, és azt is, veszítenek-e meccset 11-esekkel a háromoroszlánosok – mint ahogyan oly sokszor tették azt a múltban.

A betfair kínálatában az afrikai csapatok szereplésére külön fogadhatsz, hiszen ez mindig is releváns kérdés egy világbajnokság esetében.

Külön eseményként választhatod – például a betssonnál ez kiemelt lehetőség -, hogy az egyes csoportokból mely csapat jut tovább időben elsőként és másodikként.

Egy titkos esélyes, Belgium

A tornagyőzelemre a házigazda Brazíliát tartják a legesélyesebbnek, Argentína, Németország és Spanyolország előtt. A nagy négyes után Belgium következik, a legutóbbi vb- ezüstérmes holland válogatott csak a 6-8. legesélyesebb a végső sikerre, az örök ígéret Angliára 25-szörös pénzt fizetnek.

A belgák veretlenül jutottak túl a selejtezőkön, nem is annyira titkos esélyesek. Az út azonban cseppet sem könnyű számukra: hiába van az egyik legkönnyebb csoportban Belgium válogatottja. Oroszország, Algéria és Dél-Korea könnyű lehet a pazar Courtois-Van Buyten-Vermaelen-Fellaini-Vertonghen-Kompany-Hazard-Dembelé-Benteké-Lukaku tengellyel bíró válogatottnak, utána viszont a német-portugál-ghánai-amerikai csoport első vagy második helyezettje következhet a nyolcaddöntőben. Ha sikerülne átlépni azt a küszöböt, akkor szembejöhetnek akár az argentinok is.

Belgium a végső győztes – oddsok

Titanbet: 14.00
William Hill: 15.00
Bet365: 15.00
Bwin: 15.00
betsson: 14.50
Betfair: 15.00
Expekt: 16.00

(Az esélyek a cikk megírása és közzététele óta változhattak!)

Futball vébé bónuszok

A legtöbb iroda ébren tartja bónuszajánlatait az új számla nyitóinak, ugyanakkor a világbajnokságra speciális ajánlatokkal is jelentkeznek.

Ami a mobil applikációkat illeti: a legtöbb iroda ajánlja a „No lose bet” bónuszt, azaz az első mobilon tett fogadás összege mindenképp visszajár.

Ha elszánt fogadó vagy, és van benned elég türelem, a nyári világbajnokság remek lehetőséget jelent a befektetésre. A fentiekben felvázoltuk a széles kínálatot, amelynek segítségével 2014 június második felét már a vb jegyében töltheted. A speciális ajánlatokat nyomon követjük, így jól teszed, ha könyvjelzőzöd ezt az oldalt.

Addig is, ajánlom a Titanbet oldalát, ahol rengeteg ingyenes sportfogadás és nagyszerű esélyek várnak Rád is a közelgő futball-vb kapcsán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése